Afspraken – Huisartsenmaatschap Coppoolse – Castricum

Afspraken

Spreekuren:

Inloopspreekuur is vervallen.

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur op afspraak is vanaf 08.00 uur. U kunt een afspraak maken bij de praktijkassistente via het praktijknummer
0251 – 65 23 54 van 08.00 – 10.30 uur.  Voordat u belt doorloopt u eerst de vragenlijst “” Moet ik naar de dokter”? https://www.moetiknaardedokter.nl/

Verrichtingen door en afspraken maken via de assistente 

Op maandag en dinsdag van 8.00-12.30 uur is onze assistente Nicolette Evers aanwezig voor ingrepen als injecties geven, oren uitspuiten, bloeddruk meten, wratten aanstippen etc. U kunt een afspraak maken via huisartscoppoolse@ezorg.nl of telefonisch.

U kunt ook via de mail een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts.

U mailt naar huisartscoppoolse@ezorg.nl dat u een afspraak wil maken en u meldt daarbij 3 dagdelen dat u zou kunnen. Vervolgens zal de assistente binnen 24 uur reageren met de voorgestelde datum en tijdstip waarbij ze u tevens om een bevestiging vraagt.

Een consult is bedoeld voor maximaal twee problemen en duurt ongeveer 10 minuten.
Indien u meerdere vragen heeft of denkt meer tijd nodig te hebben, verzoeken wij u dit aan te geven aan de assistente.

Telefonisch spreekuur
In verband met drukte is het telefonische spreekuur vervallen. Spoedeisende klachten mogen niet via de mail worden gecommuniceerd. Bel dan de praktijk. De mail wordt gewoonlijk binnen 2 dagen beantwoord.

Wrattenspreekuur
Het wrattenspreekuur op de 1e woensdag van de maand is vervallen: u kunt op maandag en dinsdag alleen op afspraak van 08.00 tot 10.30 uur uw wratten bij de assistente laten aanstippen.

Avondspreekuur
Op dinsdagavond bestaat de mogelijkheid om na 17.00 een afspraak te maken.